Het beste bod

OPEL GEEFT UW EMOTIES EEN PLEK.

Vertel ons waarom u gehecht bent aan uw huidige wagen,
en Opel helpt u bij het loslaten.

HET AFSCHEID VAN UW WAGEN KAN EMOTIONEEL ZWAAR ZIJN.

OPEL HELPT U OM HEM LOS TE LATEN.

Wat kunnen we doen voor

UW GOED GEMOED

Wat kunnen we doen voor

UW GOED GEMOED

BESCHRIJF HIER WAAROM U GEHECHT BENT AAN UW HUIDIGE WAGEN,

en Opel helpt u bij het loslaten.

Kies en upload een foto.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.​

Bedankt voor het inzenden van uw verhaal!
Uw Goed Gemoed nemen wij voor onze rekening.

U BENT NIET ALLEEN, OOK DEZE MENSEN HADDEN HET EVEN MOEILIJK.

Deze Berlingo heeft de wereld gezien.

Maarten

Citroën Berlingo 2008

Goede vrienden, mooie plaatsen, en een volgetankte auto, wat heeft een mens nog meer nodig? Met mijn Citroën Berlingo maakte ik samen met mijn twee beste vrienden de reis van een leven. We zaten als sinds onze schooltijd te fantaseren over deze roadtrip. In het jaar dat we samen afstuderen was het eindelijk zover. We trokken samen de wijde wereld in, alvorens aan het werkende leven te beginnen. Wat een avontuur. Ik zou het zo nog eens overdoen.

Mijn taxiritjes zijn legendarisch, al zeg ik het zelf.

Annie

Mercedes Vito 2006

Elke ochtend bracht ik mijn kroost naar school met mijn Mercedes Vito. Ik heb 5 kinderen, dus dan is zo een grote auto wel praktisch. Niet alleen mijn lieve kids konden genieten van mijn taxiservice, ook in de rest van het dorp waar ik woon sta ik bekend als Taxi Annie. Als huismoeder heb ik wel tijd om af en toe wat rond te rijden. Iedereen die ik passeer pik ik op en breng ik veilig op bestemming. Zo zie ik nog eens wat en kom ik overal. Als iemand een lift nodig heeft, weten ze mij als eerste te vinden. Ik geniet van de gezellige babbels in de auto en zo ben ik steeds op de hoogte van de laatste roddels.

De auto is op, maar de vonk die is er nog steeds.

Christel

VW Golf 2003

Tien jaar geleden reed ik met mijn Volkswagen Golfje langs de Vlaamse wegen. Ik was op weg naar mijn grootouders in de Limburg. Onderweg stond een knappe lifter langs de baan. Ik dacht, why not? en zette mijn auto aan de kant. Een vriendelijke jongen die dezelfde richting uit moest, stapte mijn auto in. Ik weet niet wat er gebeurde, maar ik voelde meteen de vonk overslaan. Hij had mijn leeftijd en studeerde aan het Conservatorium. We hadden een heel gezellige babbel en van mij mocht de rit nog eeuwen duren. Helaas, we kwamen aan op de bestemming waar Alex moest zijn. Toen hij uitstapte bedankte hij me hartelijk. Ik kreeg een dikke knuffel én zijn nummer. Nu, tien jaar later, voer ik elke ochtend onze kindjes naar school met het Golfje.